Public invitation for a small school of eco-leadership

Project Mobilization of rural communities in caring for their environment
April 18, 2016
Project “Capacity Building for Better Environment in Montenegro”
April 25, 2016

 

 

 

 

 

 

NVO „Sjeverna zemlja“ iz Berana realizuje projekat „Mala škola eko liderstva“ koji je podržan od strane Mnistarstva sporta u skladu sa projektom, NVO Sjeverna zemlja objavljuje

JAVNI POZIV ZA

MALU ŠKOLU EKO LIDERSTVA

Pravo učešća na Pozivu imaju mladi, od 15 do 29 godina, iz omladinskih klubova i asocijacija, srednjoškolci i studenti, predstavnici NVO, mladi političkih partija, predstavnici relevantnih organa lokalne i državne uprave sa teritorije opština Andrijevica, Berane, Rožaje, Plav, Petnjica i Gusinje.

Opšti cilj Projekta je da osnaži kapacitete mladih sjeveroistoka Crne Gore da utiču na  proces evropskih integracija u oblasti zaštite životne sredine, kroz jačanje učešća javnosti i praćenje pregovora u Poglavlju 27, kao dobrog sredstva za uticaj na donosioce odluka na lokalnom i nacionalnom nivou.

Predviđeno je da Škola bude održana početkom maja, da traje dva dana, a nakon iste, svi polaznici/ce će dobiti sertifikate.

Potrebno je da, uz prijavu, zainteresovani kandidati dostave kratku biografiju i motivaciono pismo do 26.04.2018, putem mejla na sjeverna.zemlja@gmail.com