EKO ŠKOLA

Projekat “No Waist, More Chance” za pozitivne promjene za sjever Crne Gore
1 Maja, 2024

Poštovani sugrađani,

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo da se prijavite za učešće u našoj Eko školi, jedinstvenoj prilici da zajedno doprinesemo očuvanju okoline i promovišemo ekološku svijest u našoj lokalnoj zajednici.

Ovu aktivnost NVO Sjeverna zemlja sprovodi u sklopu projekta “No Waste, More Chance” koji finansira Evropska unija i Ministarstvo javne uprave, kroz program Empower, Engage, Sustain, koji realizuju organizacije Help i Juventas.

Eko škola ima za cilj osnaživanje i obrazovanje građana o važnosti očuvanja prirode, praktičnim metodama smanjenja ekološkog otiska i promovisanju održivih životnih stilova. Kroz seriju interaktivnih radionica i predavanja, imaćete priliku da steknete znanje o ekologiji,

kompostiranju, upravljanju otpadom, energetskoj efikasnosti i mnogim drugim temama od vitalnog značaja za našu zajednicu i planetu.

Pozivamo sve zainteresovane građane da nam se pridruže na putovanju ka održivijoj budućnosti, jer svaki pojedinac može napraviti razliku. Vaše ideje, angažman i podrška su od suštinskog značaja za uspjeh ove inicijative.

 

Detalji o Eko školi:

3 Lokacije:  Škola će biti održana odvojeno u opštini Berane, Andrijevica i Petnjica

Trajanje Eko škole: Dva mjeseca ( jun i jul) – 8. predavanja

Prijave su otvorene za sve zainteresovane građane, bez obzira na godine, prethodno iskustvo ili ekspertizu u oblasti ekologije. Jedino što je potrebno je Vaša želja za učenjem i angažovanjem.

Molimo Vas da se prijavite putem mail adrese ngo.northland@gmail.com ili na broj telefona 068-068-470 do 31.maja 2024.

Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte na ngo.northland@gmail.com ili na broj telefona 068-068-470.

Radujemo se Vašem učešću i zajedničkom doprinosu očuvanju naše planete!